Samen staan we sterk! Dat geldt zeker voor vrijwilligersorganisaties. Met een enthousiast team komen de mooiste dingen tot stand. Wat is jouw favoriete vrijwilligersorganisatie van 2019? Laat het ons weten door te stemmen! 

Onderaan deze pagina kun je je stem uitbrengen. Je kunt één keer stemmen per IP-adres. 

Toernooicommissie SV Always Forward

Al 25 jaar organiseert de toernooicommissie van Always Forward een van de grootste toernooien in Hoorn e.o. voor zowel de jongens- als meisjesvoetbal. In totaal werken 300 vrijwilligers voor Always Forward. Ze zetten zich in om zoveel mogelijk teams voor de wedstrijden en evenementen te werven. Daarnaast organiseert de commissie jaarlijks het ouder-kind toernooi met gezellige activiteiten. Ook worden loterijen opgezet waarvoor sponsoren worden geworven voor leuke prijzen.

Fietsenwerkplaats ’t Frame

Fietsenwerkplaats ’t Frame is onderdeel van Dagbesteding West-Friesland waar samen met cliënten dagelijks fietsen(onderdelen) worden gerepareerd, gemonteerd en verkocht. De cliënten werken zoveel mogelijk zelfstandig, maar worden door de vrijwilligers ondersteund waar nodig.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld helpt kinderen tussen 4 en 18 jaar mee te doen aan de maatschappij. De stichting bezoekt gezinnen thuis met minimale financiële middelen en kijkt hoe zij kan helpen de kinderen te laten deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Bijvoorbeeld met een financiële bijdrage voor kleding, een fiets of schooluitje. Inmiddels heeft de stichting al 1700 kinderen kunnen helpen.

Stemmen!

Wie moet volgens jou de vrijwilligersorganisatie van 2019 worden? Breng nu je stem uit!