Zonder vrijwilligers zouden er in Hoorn een hoop veranderen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de gemeente! Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil? Laat het ons weten door je stem uit te brengen!

Aan het einde van deze pagina kun je je stem uitbrengen. Je kunt maar één keer stemmen. 

Rico Klaassen Bos
Rico was vanaf zijn zesde jaar al lid van de Hoornse Badminton Vereniging. Toen een evenement niet door kon gaan omdat er te weinig vrijwilligers waren, besloot hij zelf mee te helpen. Sindsdien is hij vrijwilligerswerk blijven doen voor de vereniging. Het geven van trainingen, organiseren van evenementen, opzetten van een nieuwe website, up to date houden van de Facebookpagina, maar ook het opruimen van de materiaalhokken, of schoonmaakklussen: Rico pakt alles met beide handen en vol positiviteit aan. Een onmisbare kracht voor de vereniging!

Jan van der Gracht
Jan zorgt voor iedereen die in nood zit. Al jarenlang zamelt hij voedselpakketten in. “Gewoon” door bij de DEEN te gaan staan en mensen te vragen een bijdrage te leveren in de vorm van producten. Jan hoeft geen bewijs te zien van de mensen die in de schuldensanering zitten of in de bijstand zitten. Hij weet wie het echt zwaar hebben en die helpt hij. Ook andere organisaties die zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben, kunnen bij Jan aankloppen.

Stemmen!

Wie moet er volgens jou de Vrijwilliger van 2020 worden? Breng nu je stem uit!