Zonder vrijwilligers zouden er in Hoorn een hoop veranderen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de gemeente! Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil? Laat het ons weten door je stem uit te brengen!

Aan het einde van deze pagina kun je je stem uitbrengen. Je kunt maar één keer stemmen per IP-adres. 

Veg Hakhoff

Veg is al meer dan 40 jaar vrijwilliger op school De Ichthus in de Grote Waal waar hij kinderen met een taal- en rekenachterstand helpt. Hij geeft ook vol enthousiasme dramales aan de kinderen op de school. Daarnaast geeft Veg buitenlandse mensen taalles én is hij taalmaatje. Veg is een onmisbare vrijwilliger voor zowel de kinderen als de collega’s op school.

Ali van den Tweel

Ali is 20 jaar vrijwilligster bij de Dierenambulance Hoorn. Ze is bijrijder op de ambulance en sinds drie jaar beantwoordt zij ook regelmatig de telefoon. Daarnaast heeft ze vaak op evenementen en braderieën gestaan en collecteerde ze voor de Dierenambulance. Helaas moet Ali vanwege haar leeftijd (80 jaar) ermee stoppen en ze zal vreselijk gemist worden!

Marvin Tigchelaar

Marvin is vrijwilliger als instructeur en postcommandant bij de reddingsbrigade Notwin in Hoorn. Als instructeur leert hij kindjes vanaf 6 jaar zowel zichzelf als anderen te redden. Marvin geeft daarnaast trainingen en als postcommandant is hij bovendien verantwoordelijk voor alles wat er operationeel gebeurt bij het varend redden.

Stemmen!

Wie moet er volgens jou de Vrijwilliger van 2019 worden? Breng nu je stem uit!