Veel mensen in Hoorn doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. Die mogen we best eens in het zonnetje zetten! Wie wint in 2018 de Hoornse Vrijwilligersprijs? Dat bepalen alle mensen in Hoorn met elkaar.

Iedereen kan vrijwilligers nomineren voor de Hoornse Vrijwilligersprijs. Dat kunnen individuele vrijwilligers zijn, maar ook vrijwilligersorganisaties zijn of vrijwilligersprojecten van stichtingen, verenigingen of burgers (burgerinitiatief). Er is een speciale categorie voor jonge vrijwilligers, tot achttien jaar.

Aanmelden
Wie verdient er volgens u een prijs? Kent u een junior vrijwilliger, een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie die in aanmerking komt, meld deze dan aan! Aanmelden kan tot 5 oktober 2018. Daarna kunt u stemmen, tot 5 december. Op vrijdag 7 december wordt de prijs uitgereikt tijdens een diner voor genodigden, in SG Newton.

 

Stemmen!
De vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. De juryleden kiezen uit welke vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en junior vrijwilligers het meest bijzonder zijn. Op deze vrijwilligers kunt u stemmen, via deze website. Hou de site in de gaten en zorg ervoor dat uw favoriete vrijwilliger de Hoornse Vrijwilligersprijs 2018 wint!

Prijsuitreiking
De prijs wordt uitgereikt op de Nationale Vrijwilligersdag op vrijdag 7 december, tijdens een diner voor genodigden bij SG Newton. Volgens eerdere berichten zou de avond vrij toegankelijk zijn: dat is niet zo, slechts op uitnodiging is er toegang.